LIHAT APA YANG TERJADI JIKA ANDA MELETAKKAN BAWANG PUTIH DI TELINGA ((SEMOGA BERMANFAAT))

on

viral
Ibu dan nenek kita tahu betul bahawa tidak ada ubat yang lebih baik dari alam. Salah satu keajaiban dari ubat lama bawang putih. Berikut adalah beberapa tips yang akan memukau anda dengan kemudahan dan kesan:
Bawang putih menghilangkan rasa sakit di telinga dan membantu dengan sakit kepala.

tips
Sakit telinga adalah perasaan yang tidak menyenangkan, tetapi dengan bantuan dari bawang putih boleh mengurangkan dan menghilangkan dalam sekejap.

Bagaimana?Secara ringkasnya ulas dibersihkan bawang putih di telinga anda. Sangat sesuai di telinga anda, sebagai plug telinga. Rasa sakit dan keradangan melewati dalam beberapa minit, dan anda jatuh panas merebak melalui telinga.

Bekerja pasti!- Dengan kaedah ini anda boleh menyembuhkan sakit kepala.- Dalam hal ini, ulangi prosedur sebelum tidur. Biarkan bawang putih tetap di telinga lebih malam.- Di pagi hari anda akan menjadi seperti baru.

Bawang putih menurunkan suhu badan.Ini sangat sesuai untuk anak-anak. Jika anak anda mengalami demam, memotong hirisan bawang merah dan rendam dalam cuka sider epal. Kemudian letakkan di kaki dan telinga anak anda. Suhu menghilang sangat cepat batuk Cure dengan bawang putih.
Jus bawang putih adalah sirap ubat batuk semulajadi yang sangat berkesan yang boleh anda lakukan dalam resipi ini:bahan:- 1 ulas bawang putih- 2-3 sudu makan madu.

Caranya:Pilih kepala bawang putih yang indah dan sihat berukuran sedang. Kupas bawang putih dan dipotong. Masukkan ke dalam mangkuk yang lebih dalam dan tuangkan madu. Tutup mangkuk dengan foil atau pinggan dan meninggalkan pada suhu bilik semalam. Keesokan harinya, saring campuran melalui kasa tebal atau saringan. Ini adalah salah satu dos untuk satu hari.

Ambil satu sudu makan sirap setiap dua jam, atau anda boleh melakukannya lebih kerap. Tentu saja dalam waktu singkat anda akan merasa bahawa anda bernafas lebih mudah.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s